Lef om te leren!

Proeflesmiddag

Zit je in groep 8 en krijg je waarschijnlijk een vwo-advies? Wil je graag eens kijken hoe het er op een gymnasium echt aan toe gaat? Wil je graag eens met leerlingen uit klas 1 en 2 in gesprek gaan over het dagelijkse leven op het Beyers Naudé? Dan is onze proeflesmiddag op donderdag 29 november echt wat voor jou! Die middag krijg je de kans om meer te weten te komen over onze school. Je volgt een aantal interessante lessen en je komt in contact met kinderen die kort geleden de stap van de basisschool naar ons gemaakt hebben.

Het programma op 29 november duurt van 12.00 tot ongeveer 15.00 uur. Vanaf 14.30 ontmoeten we ook graag je ouders om hun vragen over de school te beantwoorden. De koffie staat klaar!

Om je aan te melden voor de proeflesmiddag gebruik je onderstaand formulier. Als je je gegevens invult en verzendt, krijg je direct een bevestiging van je inschrijving. Ongeveer een week vóór de proeflesmiddag ontvang je een mail met daarin meer gedetailleerde informatie over het programma.

 

Inschrijven proeflesmiddag 29 november 2018