Lef om te leren!

28-11-2018
Het is nu mogelijk voor leerlingen om zich via de website in te schrijven voor voorstellingen in het kader van het muzecoördinaat. De eerste voorstellingen zijn op 6 (klas 4, 5 en 6) en 7 (klas 3) december. Schrijf je snel in via deze link.
15-10-2018
Op dinsdag 27 november vond voor een publiek van 80 leerlingen, medewerkers, ouders en overige belangstellenden de jaarlijkse Beyers Naudézeling plaats. Spreker was dit jaar is de journaliste Fréderike Geerdink, voormalig correspondent in Turkije, Koerdistanexpert en bekend door haar boek Dit vuur dooft nooit. Een jaar bij de PKK. Na de lezing werd zij geïnterviewd door Japke Wiersema, docent aan onze school.
15-10-2018

Op donderdag 11 oktober werd er ook op het Beyers Naudé stilgestaan bij 'Coming Out Day. Op deze dag wordt aandacht besteed aan het moment dat iemand openlijk voor haar/zijn seksualiteit uitkomt. We vinden het belangrijk dat leerlingen op onze school weten dat het niet uitmaakt wat je seksuele voorkeur is; voor iedereen is ruimte bij ons op school.

5-10-2018
De dag van de leraar op 5 oktober is op het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé niet ongemerkt voorbijgegaan. De leerlingen van Breaking Bread hadden in de tweede pauze een heerlijke lunch klaargezet voor alle medewerkers. Namens alle medewerkers: bedankt daarvoor!
20-9-2018

Na de feestelijke uitreiking op 20 september van het CAE (Cambridge Advanced English) certificaat aan de leerlingen van 6CUC, was het op 1 oktober de beurt aan de leerlingen van klas 4CUC om hun FCE (First Certificate English) te ontvangen. Zowel in klas 4 als in klas 6 zijn alle CUC-leerlingen geslaagd. Jullie hebben het heel goed gedaan, we zijn trots op jullie!

18-9-2018
Pesten, praat erover! In de week tegen pesten is dat de boodschap aan leerlingen, medewerkers en ouders van onze school. Tijdens introductieactiviteiten, mentorlessen, dagopeningen of gewoon tijdens de normale lessen wordt op deze manier gewerkt aan een positieve sfeer in de klas.
18-9-2018
Het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé biedt leerlingen de mogelijkheid om een officieel Cambridge English certificaat te behalen. In klas 3 kunnen de leerlingen examen doen op het 1e niveau, in klas 5 op het 2e niveau. De organisatie achter het Cambridge English certificaat heeft de school nu beloond met het toekennen van het officiële predicaat Cambridge Preparation Centre aan onze school. Een mooie beloning voor het vele werk dat leerlingen en docenten elk jaar hierin stoppen!
14-9-2018

8 September was het Open Monumentendag. Het thema in Leeuwarden was schoolgebouwen. Ook het monumentale schoolgebouw van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé was open voor publiek. Ongeveer 200 geïnteresseerden hebben de school bezocht. Ook Omrop Fryslân heeft er aandacht aan besteed in een korte reportage (vanaf 0:48).

20-7-2018

Maandag 3 september verwelkomen we alle leerlingen weer voor de opening van het schooljaar 2018/2019. Er is een gezamenlijke startbijeenkomst per leerjaar in de kantine, waarna de leerlingen met hun klas en hun mentor naar een lokaal gaan. De leerlingen van klas 1, 2 en 3 ontvangen die dag ook hun schoolboeken. Klik op lees meer voor een overzicht van de tijden per leerjaar.

18-7-2018
Voor klas 3, 4 en 5 was er op woensdag 18 juli een spectaculaire survival georganiseerd. De leerlingen, de begeleiders en het mooie weer hebben er samen een heerlijke dag van gemaakt!
Pagina 3 van 11Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste